marilyn's FotoPage

By: marilyn manson

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Dec-2007 20:00 Email | Share | | Bookmark
Children's Party

 
 
 
View all 29 photos...


Tuesday, 25-Dec-2007 12:36 Email | Share | | Bookmark
MUGEN shop @ YOKOHAMA

 
 
 
View all 39 photos...
Jalan-jalan ke MUGEN shop ari nih,,, Perghhh, tak bley tahan tengok kete2 yg dah dimodified MUGEN.. Layanzzz...


Saturday, 22-Dec-2007 01:11 Email | Share | | Bookmark
It's snow time...

 
 
 
View all 86 photos...
Hangout @ HAKUBA.. Journey from tokyo to hakuba around 3 hour...
Tapi bila dah start masuk kawasan NAGANO, suasana sumer berubah to CLEAR...
Sumernya PUTIH... Memang besh giler...
Lagipon hotel yg we all stay ni mmg dekat sangat dengan jumping stadium for olympic musim sejuk tahun 1998... Dari bilik dah boleh nampak stadium.. Hurmmm... tak tau nak cakap per lagi?? Just see the photos...


Saturday, 8-Dec-2007 12:15 Email | Share | | Bookmark
Statue Of Liberty in Japan???

 
 
 
View all 18 photos...
Tis time hangout near Rainbow Bridge.. Who says US jer yang ada Statue Of Liberty??
Japan pon ada laa... hehe...


Sunday, 2-Dec-2007 08:18 Email | Share | | Bookmark
Autumn in Nakameguro

 
 
 
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net